Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка провела зимові канікули в сніжному Буковелі, виступаючи під час новорічних свят, а після розслабляючись в одному з готелів Драгобрату. Красуня зазначила, що вже встигла повернутися додому з Карпат, зворушливо привітавши численних шанувальників зі Старим новим роком яскравим відео-селфі на тлі стіни смарагдового кольору.

Зірка приміряла білосніжну блузку і золоті аксесуари у вигляді масивних ланцюжків, а особливу увагу її фанатів привернула зовнішність Наталії, що сильно змінилася, адже тепер Могилевська змінила колір очей з карого на світло-сірий за допомогою Insta-маски, а жіночний образ доповнила макіяжем з чорними тінями на повіках.

Фолловери не пройшли повз публікації, а деякі і зовсім почали критикувати Наталію: "Наталія, вибачте будь ласка. Ви прекрасна! Але Ваш косметолог вас псує. Справа саме в якості процедур🙏 🏻", "красою Наташа ніколи не блищала, а зараз косметика зашкалює.", "І зуби нові 👍", " у вас перука?...", "Ну, не Ваш це колір, не ваш, поверніться до себе колишньої! ❤будьте собою, зараз ви чужа, з любов'ю! ❤".

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".