Аварія з поїздом, фото: Facebook (ДСНС)

Потяг зійшов з рейок пізно вночі, перевернуті вагони і люди навколо

Сьогодні, 6 лютого 2021 року, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про аварію на залізниці біля станції "Воскобойня".
В Австралії палає "апокаліптична" лісова пожежа, стихія виганяє людей з домівок

На заході Австралії внаслідок лісових пожеж згоріло майже сотня будинків. Сильний вітер заважає гасити вогонь. Наразі площа пожеж становить понад 11 тисяч гектарів.

Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Дружина президента України Володимира Зеленського і громадський діяч Олена сьогодні, 6 лютого 2021 року, святкує свій день народження. Їй сьогодні виповнилося 43 роки.

Володимир Зеленський, фото: Unian

Президент України Володимир Зеленський привітав українську дослідницьку антарктичну станцію Академік Вернадський з 25-річним ювілеєм, скрутивши пальці у жест перемоги з піднятими вказівним та середнім пальцями.
Зовсім недавно було оприлюднено рішення журі щодо пісні, яку український гурт Go_A представить на Євробаченні цього року в Роттердамі. До складу членів журі увійшла Джамала, Дмитро Хоркін, Євген Філатов, Руслан Квінта і Ярослав Лодигін. Їм були представлені три нові композиції під назвами "Рано", "Церковка" і "Шум".