Овен

Овни, присвятіть сьогоднішній день роботі по господарству. Не нервуйте через побутові проблеми і вчіться отримувати задоволення — включайте музику під час прибирання, пританцьовуйте, співайте пісеньки. Тільки не забудьте переглянути повідомлення від друзів-зірки сказали, що вас запросять на цікавий захід. Ваш знак Зодіаку збігся з сузір'ям, під яким народилася співачка Поліна Гагаріна — одна з найяскравіших представниць вітчизняного шоу-бізнесу.

Телець

Тельцю випаде можливість обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато залежати. На щастя, Телець не налаштований рубати з плеча, він здатний ретельно зважити всі «ЗА» і «проти». Завдяки загострилися в цей день аналітичним здібностям, він зуміє все продумати і передбачити. В результаті рішення, яке прийме сьогодні Телець, буде застраховано від помилок. Ваш зодіакальний "двійник" - чарівний Пірс Броснан. І це вже багато про що говорить! Вас чекає успіх в цей день і в найближчий тиждень, вам допоможе чарівність і раціональність.

Пірс, Броснан, фото: thegww.com

Близнюки

Сьогодні вам доведеться міняти думку на бігу. Не намагайтеся дочекатися поки "мінливий світ прогнеться під вас", прогинайтеся під нього самі. Сьогодні вам доведеться міняти думку на бігу. Не намагайтеся дочекатися поки "мінливий світ прогнеться під вас", прогинайтеся під нього самі. Також зірки кажуть, що сьогодні ви можете дозволити собі бути дещо старомодним. Це додасть вам неповторної чарівності, і дозволить зламати віковий бар'єр при спілкуванні з малознайомими людьми. Під знаком "Близнюків" народився і Пітер Дінклейдж, який незважаючи на всі труднощі став кумиром мільйонів.

Рак

Раки, у вас багато здібностей, але сьогодні ви відкриєте в собі новий талант і станете майстром компромісу. Домочадці в захваті, друзі в захопленні. Залишилося згадати про себе коханого і втілити в життя складені плани. Зірки натякають на те, що ви давно не відпочивали на природі — утеплюйтеся, і вирушайте за місто. Під вашим знаком народився боксер Майк Тайсон: незважаючи на сентиментальність, завжди пам'ятайте, що в вас живе величезна сила.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Лев

Леви, намагайтеся проявляти делікатність, вирішуючи сімейні питання. Домочадці сьогодні образливі і ранимі і можуть засмутитися навіть через невинного зауваження. Увечері вдасться вибратися з дому — проведіть цей час поруч з людьми, які заряджають вас позитивом. Зірки говорять про ваших друзів-посиденьки обіцяють бути веселими. Також день принесе вам матеріальну вигоду. Недарма Багачка Кайлі Дженнер - як і ви — Лев зодіаку.

Діва

Діви, сьогодні багато представників вашого знака опиняться під зоряною опікою. Але не поспішайте ділитися радістю з оточуючими людьми і присвятіть цей день собі коханому. Потанцюйте, займіться гімнастикою, побалуйте себе смачними тістечками. Або закутайтеся в м'який плед і влаштуйте сонну перезавантаження — відпочинок піде на користь. Також пам'ятайте про те, наскільки ви талановиті, і не приховуйте свою неординарність — рада від Земфіри, яка за гороскопом також Діва.

Терези

Терези, гороскоп обіцяє хороший день. Сьогоднішнім ранком на вас може нахлинути натхнення-постарайтеся записати всі з'явилися ідеї. Можливо, ви зрозумієте, як швидко поліпшити ситуацію в сфері фінансів. Тільки розкажіть про свої плани коханій людині-половинка дасть корисну пораду і зуміє вас підбадьорити. Під одним знаком з вами народилася чарівна Діта Фон Тіз.

Скорпіон

Скорпіони, зірки кажуть, що ви найталановитіші знаки зодіаку. А сьогодні ви зможете посилити екстрасенсорні здібності. Хтось візьметься читати чужі думки, а хтось, може бути, навіть опанує гіпнозом. Головне, не лякати домочадців і попереджати про сюрпризи. І не забувайте балувати себе коханого — наприклад, запишіться на масаж. Під сузір'ям Скорпіона також народився легендарний Хоакін Фенікс, який, за чутками, великий фанат масажу.

Стрілець

Стрільці, зірки радять перейти на» енергозберігаючий " режим і присвятити сьогоднішній день відпочинку в спокійній домашній атмосфері. Не картайте себе за невирішені проблеми і невиконані обіцянки і розслабтеся. Якщо нудно лежати без діла, почитайте вголос казки - і самі відвернетеся, і маленьких родичів порадуєте. Ваш зодіакальний "двійник" - Катерина Варнава. Якої, як і вам, не позичати легкості і почуття гумору.

Козоріг

Козероги, сьогодні вам вдасться налагодити взаємини з коханою людиною. Постарайтеся частіше йти на поступки і не критикуйте половинку за дрібні слабкості. Згадайте, що ви відчували в день знайомства, і спробуйте повернути в життя романтику. Можете посилити ефект і приготувати страву, яке подобається партнеру по шлюбу. В один місяць з вами народилася красуня Ірина Шейк.

Водолій

Водолії, сьогодні вам вдасться налагодити взаємини з партнером по шлюбу. Головне, не сердитися через дрібні негаразди і не бурчати через побутові проблеми. Ну а вільні представники знака можуть відправитися на «полювання». Купідон вже вибрав кілька кандидатів на роль половинок — залишилося подивитися і познайомитися. Ви ділите Знак зодіаку з епатажним Алішером Моргенштерном.

Риби

Риби, сьогодні ви зможете залучити в життя фінансову удачу. Дядечко мільярдер в гості з валізою грошей, звичайно, не приїде, але кошти на розваги з'являться. Можливо, вам вдасться втілити давню мрію. І не забудьте про домочадців — побудьте добрим чарівником і спробуйте виконати деякі бажання родичів. Під одним знаком з вами народилася чарівна Єва Лонгорія