Відомий український психолог і колишня учасниця шоу "Танці з зірками" Наталія Холоденко пояснила людям ті важливі аспекти, які потрібно усвідомити для забезпечення фінансового успіху в житті.

Про це стало відомо завдяки публікації IGTV Наталії Холоденко в мережі Instagram і відео в мережі YouTube.

Наталія Холоденко поділилася особистим досвідом. За її словами, насамперед потрібно усвідомити свою неспроможність і почати змінюватися. Не варто заздрити багатим людям, які вже чогось домоглися в житті. Таке ставлення тільки затуманює розум і заважає зосередитися на власному розвитку, хоча спочатку може стати мотивацією.

"Багато ненависті до багатих людей. Ненависть, оцінка і засудження їх поведінки знищує можливість вчитися у цих людей. Розвиток неможливий без образ на якомусь етапі, принаймні у мене так було. Люди зневажають багатих, в більшості своїй всі хочуть навчити, кому і куди, на яку благодійність потрібно витратити гроші, які понад мінімальне життя. І це причина, чому все так складно, правда, є такий опір", - зазначила психолог.

"Що б ти не купив - це потрібно підтримувати, оплачувати. Дорога машина коштує дорогого обслуговування, дорога квартира - комуналка буде висока, податки, ще щось. Тому ідея, що у когось "склалося" - складається у тих, хто складає, збирає. Перемагає більш наполегливий, навіть не найкращий", - додає психолог.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше повідомляли, психолог Холоденко пояснила, чому пари розлучаються на карантині.

Як повідомляв Знай.uа, як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося: поради психолога Холоденко.

Знай.uа писав, топ шкідливих звичок карантину: збитий режим сну, зловживання алкоголем і неприбране житло.