Відома українська психологиня Наталія Холоденко розповіла, як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наталія Холоденко опублікувала коротке відео, в якому детально пояснила, як збуваються дива, як правильно загадувати бажання, і якими сюрпризами тішило її власне життя.

Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon

У першу чергу, як зазначила психологиня, потрібно вірити у те, що дива таки збуваються, адже у скептиків вони не здійснюються. Саме з цієї причини, за словами Холоденко, дітям варто вірити в Новий рік та Діда Мороза. А дорослим - потрібно вміти створювати атмосферу дива.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Потрібно допускати ідею про те, що якесь чарівна зміна може прийти у твоє життя. Адже до скептично налаштованих людей нестандартні приємні ситуації не прийдуть.", - порадила вона. Наталія Холоденко

Часто несподівані події можна назвати як завгодно - сила думки, сила візуалізації - адже не завжди можна пояснити, яким чином вони збулися. Для себе Наталія Холоденко зрозуміла, що дива до неї приходять, коли вона знаходиться у стані відкритості і вона готова це прийняти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.