Блогер Дмитро Коваленко образився на екс В. О глави Міністерства охорони Здоров'я Уляну Супрун.

У себе в Facebook Дмитро написав, що завжди звертається до неї на "ви", в той час як Уляна на нього говорить тільки "ти".

Уляна Супрун, фото YouTube

Коваленко вказав, що звертався до кількох людей, але не знайшов відповіді, і тому запросив "допомогу залу", а саме — аудиторії передплатників. Пізніше з'ясувалося, на яку саме пропозицію Супрун відповіла йому настільки "неввічливо", проте скандал в Мережі вже було не зупинити.

“Тема така. Запросив Я Уляну Супрун бути спікером на одному заході, по роботі. Вона відмовилася. При цьому в листуванні вона звертається до мене на ти, хоча ми з нею не знайомі і жодного разу особисто не бачилися. Якось з місяць тому вона мені написала, що зацінила мої фотожаби, пали, мовляв, хлопець ще. Весь. Але я до неї на Ви завжди, вона мені завжди на ти. І ось я думаю-що це? Зневажливий тон? (перше, що подумалося, звичайно ж). Жінка автоматично може тикати хлопцеві молодше? (феміністки, ваш вихід!). Або всі ці "викання", по батькові та діловий стиль листування - рудимент совка, і нам просто пора від цього піти? Експерти з етикету, якщо такі У мене в друзях є, розсудіть. Скажіть вже, б**ть, своє вагоме слово. Мерсі. Всім чмоки зі слюнями! З повагою, Дмитро.",- написав блогер.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На повідомлення Коваленко негайно послідувала реакція іншого користувача, на ім'я Станіслав Собер.

Собер поспішив заступитися за Супрун і згадати, чому саме екс-чиновниця відмовила Дмитру.

"Дмітрій написавши У, що проект який він представляє - "Освіторія", від ну прямо дуже мріє щоб вона прийшла до них спікером поговорити про здоров'я і міфи. Уляна відписала, що не бере участь у проектах спонсорованих олігархами. Йдеться звісно про Василя Хмельницького, в якого подібних до Освіторії проектів для відбору репутації - дуже багато. Пізніше Дмітрій напиши про "тикання", але не згадає нічого про те, що його проект спонсорується олігархом. Ніяких заперечень, обурень, спростувань. Так і живемо. Люди готові ковтати гроші від олігархів великих і маленьких, але горло перегризуть за "цокання"", — відповів Станіслав Собер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Супрун знайшла в шкільних підручниках небезпечні поради

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун пояснила, чому ні в якому разі не можна видавлювати прищі і гризти нігті.

Також Знай.uа писав, Супрун розповіла, які акції протесту вони з друзями проводили в день Подяки