Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

«Ми переходимо в завершальну стадію 2021 року. Грудень місяць буде легшим, динамічнішим, але він буде не менш відповідальним за листопад. Грудень пройде під егідою числа 8, а нумерологія числа 8 – це про баланс, достаток та вміння зберігати рівновагу за будь-яких обставин. Також, вібрації числа 8 завжди говорять про працьовитість, тому від того, скільки сил та енергії ви вкладете у свою справу, на пряму залежатиме результат та збирання врожаю», - розповіла Мусалян.

Мусалян сказала, що вісімка не любить зайвих рухів та розмов не у справі. Грудень дуже сприятливий місяць для власників власного бізнесу, повідомила вона, і найпродуктивніший період із 4 по 19 грудня. Спостерігайте, які можливості приходять до вас з простору, це може бути ознаменовано початком нових контактів, зв'язків та домовленостей.

«4 грудня буде сонячне затемнення у знаку зодіаку Стрілець, точка складання нового світу та результат попередніх етапів розвитку за останні 18 років. Тому відстежте, яка програма про ваше життя може підійти до завершення. Звичайно, це програється в певній сфері життя, але більшою мірою у людей почне змінюватися світогляд і розширятися світогляд. Поступово настане ясність у тих сюжетах, у яких раніше здавалося вам недосяжними», - резюмувала Мусалян.

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.