Сьогодні ми з вами навчимося готувати млинці з ягодами, щоб Масляна, яка цього року, в Україні, починається в понеділок, 8 березня, пройшла за планом.

Для цього нам знадобиться одне яйце, сто грам полуниці і чорниці, стільки ж борошна, також чотири столові ложки рослинної олії, 300 мілілітрів молока, 6 столових ложок сиру маскарпоне і 2 ст.л. коричневого цукру.

Приготування млинців, скріншот: Youtube

Приготування починається з тіста для млинців. Для цього беремо борошно і просіваємо її в миску, після чого додаємо дрібку солі, а також молоко і яйце. Далі, за допомогою віночка, нам необхідно збити інгредієнти до однорідної маси. Наступний крок відноситься до приготування млинців.

Беремо сковороду і розігріваємо на ній одну столову ложку масла, після чого виливаємо ополоником тісто так, щоб заповнити всю поверхню посуду. Готувати млинці не складно, потрібно смажити їх 1,5 хвилини до золотистого кольору з одного боку, перевернути і обсмажити його з іншого. Поступово на сковороду необхідно підливати масло і таким чином згодом приготувати вісім млинців.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Приготування млинців, скріншот: Youtube

І на останньому, третьому етапі потрібно взятися за ягоди, які слід вимити, а у полуниці видалити плодоніжки і розрізати навпіл. Чорницю необхідно покласти в сотейник, додати чотири столові ложки цукру, нагріти на маленькому вогні, щоб цукор розчинився і зняти вогню, після чого покласти полуницю. Млинці розкладаємо по тарілках, додаємо по 1,5 столової ложки маскарпоне і наостанок поливаємо гарячим соусом з ягодами. Вуаля, страва готова.

Приготування млинців, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Масляна 2021: що ні в якому разі не можна робити православним

Як повідомляв "Знай.ua", скоро Масляна: картопляні млинці з зеленню підуть на ура

Знай.ua писав, приголомшливий тандем смаку: рецепт смачних сирників з апельсиновим сиропом