Прессекретар президента Юлія Мендель розповіла українцям про дівчинку, яка хоче змінити світ.

Детальніше про це журналістка написала на своїй сторінці в Instagram.

Юлія Мендель розповіла, що вперше за довгий час побачилася з 14-річною дівчинкою Марусею, яка є членом програми "Наставництво". Деякий час тому журналістка розповіла дівчинці, що в деяких країнах заборонено всиновлювати дітей іноземцям, що, зокрема, стосується громадян США.

Виявляється, ця розмова сильно вплинула на Марусю, що вона вирішила обговорити це з психологом. Дівчинка заявила, що дуже переживає за цих дітей, оскільки у них відбирають право бути успішними і щасливими.

Маруся хоче в майбутньому стати міжнародним юристом і навіть визначилася, куди направить свої юридичні навички. Дівчинка призналася Мендель:"я хочу це змінити".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Дитяча мудрість вражає. Як одна непомітна фраза дорослого може прорости у дитячу мрію. Пам’ятайте, яким важливим може бути ваше слово. Іноді воно змінює долі", - написала Юлія.

Нагадаємо, що Юлія Мендель впевнена, що президент Володимир Зеленський "відбувся як глава Незалежної Держави".

Як повідомляв портал Знай.иа, прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла українцям, що насправді означає "правда".

Також Знай.иа писав, що Юлія Мендель поділилася натуральною красою і розповіла про найбільш часто використовуваному слові в її житті.