Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила поговорити про вплив нинішньої більш сніжної зими на думки в голові.

Дівчина опублікувала знімок в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать трохи більше 8 тисяч чоловік. Мендель постала на підвіконні біля високого вікна, за яким видніється сніжок.

"Така зимова і сніжна погода завжди повертає подумки в дитинство. Коли все навколо виглядає чарівним, загадковим, а подекуди - трохи міфічним. І навіть сидіння на підвіконні ввечері перетворювалося на справжню пригоду, вдивляючись у візерунки, які малювала на віконних рамах хуртовина. Теплий плед, завивання вітру на вулиці, гарячий чай і обійми мами. Всі ми родом з дитинства. І як важливо не втратити в собі цю дитину і вміти радіти і бачити прекрасне в дрібницях. Прикро, що ми, дорослі, так часто про це забуваємо.

Нехай ця зима принесе кожному з нас трошки дива ❤️ @aesthetic_sench спасибі за фото!", - написала вона в підписі до знімка.

Юлія Мендель, скріншот: Instagram

"Світитися... зсередини..сповнена надій...", "Дуже красиве фото! Красуня!", "Наша буланка🙏 🏻 💋 де це так довго пропадала🤗 🌸 🤗 🌸 🤗 🌸", "Сумно", — написали користувачі в коментарях, поки Юлія Мендель не обмежила можливість писати що-небудь під публікацією.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Нагадаємо, секретарка Зеленського Мендель заговорила про тяжкість долі: "Проти власної волі"

Як повідомляв "Знай.ua", прессекретар Зеленського Мендель показала помилку молодості - татуювання доведеться переробляти

Знай.ua писав, секретарка Зеленського Мендель "залетіла" в 2021 рік на емоціях і шампанському: "Давайте, побільше..."