Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом у січні, під час локдауну, літали відпочивати на Балі.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать більше п'яти мільйонів чоловік, з якими дівчина часто ділиться різними фотографіями і відео. По поверненню в Україну, Дорофєєва стала суддею 11 сезону "Голосу Країни", а зараз - після натяку про майбутню пісню - Надія виклала фрагмент треку. Вона заявила, що її шанувальникам слід чекати цілий EP - міні-альбом з 2-4 творами.

"Обережно, злив треку!!! 😂 05.03 відкрию вам першу музичну сторі мого EP", - написала Надія Дорофєєва в підписі до відео.

"Юхууууу, залишилося дожити🔥", "Опааа🔥 здається нас чекає лірика, але не зовсім😍 😂 🔥❤️", "Дуже жарко😍 🔥❤️", "Надюша, це нереально! Чекаємо красуня наша улюблена ❤️", "Надюша Я шалено люблю тебе, але ця новина змушує мене буквально померти. 😍 😭 🔥 🔥 ", "Улюблена наша ❤️ ми дуже чекаємо трек 🙌 віримо в тебе", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, Дорофєєва натякнула про майбутнє без головного чоловіка в її житті: "Тепер смуток"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Надю Дорофєєву після різких змін не впізнали шанувальники: "Багатою будеш"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Дантеса немає вдома. Цього разу 30-річна зірка розмістила кумедний ролик у своїх Insta Stories, знятий в гостях у її подруги, власниці бренду " Oh My Look!"Валерії Бородіної.