Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео, на якому позувала в спокусливому образі для шоу "Маска", будучи зірковим детективом проекту разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилко і Олегом Винником.
Так, артистка приміряла спокусливу облягаючу сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ високими напівпрозорими рукавичками, маленьким капелюшком-таблеткою і туфлями-човниками бежевого кольору. Красуня не упустила можливості блиснути струнким тілом, над яким наполегливо працює, а також довгими ногами і пишними грудьми. Зірка грайливо рухалася під хіт Ріанни "Desperado".

"Зустрічаємося на @maskaukrainetv ♥️"

Варто відзначити, що 20 лютого, в 5 випуску шоу "Маска" численні шанувальники побачили, хто ховається під маскою харизматичної Кози. У важкому масивному костюмі несподівано для зіркових детективів і українців вражала вокальними даними відома психологиня Наталія Холоденко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику