Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. Вчора, 12 лютого 2021 року, українець розповів історію про те, як "ПриватБанк", ставши державним банком, перетворився, за його словами, в "шлак".

ПриватБанк, скріншот: YouTube

При цьому користувач вирішив зайти здалеку і почав ще з осені 2019 року, коли його родича запросили на роботу в державній структурі, а він тим часом став "пов'язаною особою". З того моменту банки мали право псувати йому нерви.

"Саме - щороку вимагати пачку одних і тих же документів. Наприкінці 2020-го року почалися погрози - "надайте документи або ми Вам все заблокуємо". Не дивлячись на те, що я їм через їх приват24 все надав — на початку 2020-го рахунки все одно поблокували і почали "допитувати з пристратієм" аж до того, чому на мою картку скидали гроші за світло сусіди по садовому товариству. На той момент приват У мене був основним банком, на який я отримував доходи ФОП, і на рахунках були чималі суми, тому довелося принижуватися і доводити, що я не фінансую міжнародний тероризм, не розробляю зброю масового ураження і не відмиваю доходи отримані незаконним шляхом", — заявив українець.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У підсумку йому довелося тиждень перебувати із заблокованими рахунками, але їх все ж розблокували після того, як він приніс документи до найближчого відділення. Тоді як два інших Банки підійшли до цього питання, за словами користувача, зовсім інакше. Йому в додатку приходило повідомлення " прийшли відомості про те, що ви є пов'язаною особою с...". Вони зобов'язані провести ідентицію, але при цьому надали його ж наявні в банку документи і уточнили, чи актуальні вони. А українцю залишається лише натиснути на одну з декількох кнопок "актуальні" або "додати нові" і все.

ПриватБанк, скріншот: Youtube

"Епопея з приватом продовжилася в цьому році. У грудні знову почали погрожувати блокуванням рахунків і вимагати дати їм документи, які у них є як мінімум в декількох копіях кожен. Більше того-у них є навіть моя декларація про доходи ФОП, яку я подавав через "приват24 для бізнесу". Але ні, їм потрібно щоб я знову подав ці документи. Я не полінувався, додав їх знову на відповідній сторінці приват24 і навіть отримав повідомлення про те, що документи успішно верифіковані. Як думаєте - що сталося на початку 2021 року? Вгадали, приват мені знову заблокував рахунки", — додав клієнт "Приватбанку".

Однак українці все ж підготувався до подібного, тому на його рахунках не було серйозних Сум. Згодом він пішов у відділення, після чергового блокування, і написав заяву про закриття всіх його рахунків у "Приватбанку" і переведення залишків на рахунок в іншому банку. Але з того моменту пройшло більше 14 робочих днів і з боку державного банку відсутня будь-яка реакція.

"P. S. Два інших банки в цьому році взагалі нічого у мене не питали. Напевно вони не вважають що я фінансую міжнародний тероризм і розробляю зброю масового знищення", - підсумував українець у своєму відгуку.

При цьому "ПриватБанк" відповів на цей негативний відгук і заявив, що зараз відбувається перевірка, ніж вони можуть допомогти українцеві в цій ситуації.

Нагадаємо, ПриватБанк, Ощадбанк і Монобанк працюватимуть інакше: українців попередили про нові правила

Як повідомляв "Знай.ua", українець викинув карту "Приватбанку" після річного випробування, злості немає меж: "Будьте обережні..."

Знай.ua писав, злодій за допомогою "Монобанку" оформив кредит на українку: більше 100 тис і доведеться віддавати