Льоша Тригубенко, якому відмовила Ксенія Мішина у фіналі проекту "Холостячка" – бізнесмен. Зараз він з'явився в Instagram Stories іншого учасника шоу - Андрія Шатирка, який вирішив поставити фіналісту кілька запитань.

"Льоша, Льоша, Льоша, скажи, яке у тебе улюблене блюдо у Жені в ресторані?", — запитав колишній претендент на серце Ксенії Мішиної у Тригубенко. І Олексій відповів, що найкрутіше — це піца. Він вважає її просто нереальною.

"Так, а щоб ти хотів, щоб тобі твоя майбутня дружина готувала вдома? Яке буде твоє улюблене блюдо?", — ще запитав Шатирко. Льоша ж сказав: "Сподіваюся, що моя дружина буде готувати багато різних, вишуканих, класних страв. Але я люблю дуже биточки курячі, тому ...".

Йдеться про ресторан Євгенія Ковтуненко, теж одного з учасників "Холостячки".

Тригубенко і Шатирко, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Якось Льоша Тригубенко ділився своїми думками про роль підтримки близької людини. "Коли людина каже, що її не підтримують, вона просто перекладає відповідальність на цю людину. Я не хочу перекладати відповідальність ні на кого за свої вчинки, рішення і успіх. ", - зазначав він.

Нагадаємо, відкинутий Мішиною Тригубенко описав дівчину мрії: "Знайду час і...". Всі свої сили він направив у бізнес, а його легкий і добрий характер зміг закохати в себе тисячі українок. Так, він вийшов у прямий ефір і відповів на всі питання про себе, які цікавили прихильниць.

Як повідомляв "Знай.ua" , Тригубенка після провалу з Мішиною Українки "залили слиною" захоплення: "Льоша - просто скарб"

Знай.ua писав, відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом: "Люблю її по-справжньому"