Робітники "Укрзалізниці" десятки років живуть в іржавому пеклі: ці кадри покажуть, на скільки все погано

Національний залізничний перевізник, який надає послуги для пасажирських подорожей, компанія "Укрзалізниця", навіть крізь довгі десятиліття продовжує дивувати і просто шокувати громадян. Хоча компанія обіцяла надати своїм працівникам житло, але замість цього їх поселили до так званого "вагонного селища". Ці залізні будки колись їздили по радянських залізницях, їх побудували в середині 50-х років ХХ століття.

Володимир Зеленський, скріншот відео

Зеленський більше не обіцятиме? Україна "випала" з черги на вакцину проти covid-19

Виявилося, що Україна не входить до списку пріоритетних країн щодо отримання вакцини від коронавірусної інфекції covid-19. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна втратила позиції в світі і Європі з точки зору пріоритетності країн на отримання вакцини.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Фото: Офіс Президента

"Показуха, як при совку": Зеленських "розтоптали" за свято біля Офісу Президента

19 грудня святкувався День святителя Миколая і до цього дня біля офісу Глави держави було відтворено святкове містечко для дітей і дорослих. На новорічній ялинці були запалені святкові вогні, а гостей вітали з наступаючими святами, виконавши "Щедрик". Сам Володимир Зеленський відвідав Банкову зі своєю дружиною Оленою і нагадав, що площа біля ВП вже другий рік поспіль дарує українцям свято

АТБ / фото: Яків Носков

Ногами і за волосся, "Рагнарьок привіт": в АТБ відбулися карантинні бої через маску

В одному з київських супермаркетів АТБ охоронець і двоє покупців побилися між собою. Один з них демонстративно відмовився надягати маску. Заходи, вжиті охоронцем виявилися більш, ніж радикальними.

Холостячка Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Колишній "Холостячці" Мішиній прилетіло за вибір серця: "Ця історія закінчилася..."

Головна героїня проєкту, акторка Ксенія Мішина в самому кінці обрала Сашу Еллерта, залишивши Олексія Тригубенка зі своїми почуттями наодинці. Фанати зробили свій висновок і плекають надії на нові сезони.