Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила забавну і несподівану фотографію, яку за допомогою фотошопу створив фоловер з ніком Klod Mande. Так, в кадрі артистка позувала разом з Леонідом Іллічем Брежнєвим, колишнім Генеральний секретарем ЦК КПРС, який помер ще в 1982 році. "Однофамільці" розслаблялися на яхті, причому з одягу на 30-річній Вірі було лише чорне міні-бікіні, а сам Брежнєв ловив сонячні ванни в модних сонцезахисних окулярах.

Варто відзначити, що справжнє прізвище Віри Брежнєвої - Галушка, а сценічний псевдонім екс"ВІА Гра" отримала саме завдяки Брежнєву. Вся справа в тому, що і співачка, і політичний діяч народилися в одному містечку Кам'янському, Україна. Почувши, звідки родом Віра, продюсер "ВІА Гри" заявив, що відтепер прізвище дівчини - Брежнєва.

"Скажу вам чесно.

Тільки ледачий не надіслав мені цю картинку ♪ але вона мені безумовно подобається♪
хто зробив цей шедевр-шикарне почуття гумору-браво 👏 🏻

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Леонід Брежнєв і Віра #Брежнєва"

Фолловери не пройшли повз: "я спочатку дивлюся Костянтин чот зовсім постарів..а потім..о це чужий Дід😂"," Дочка Генсека🤣 🤣 🤣", " якщо це Брежнєв, ви відмінно збереглися з тих часів...", "Брежнєву теж сподобалася б ця картинка)) я в цьому впевнений".