Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька кадрів з вечірнього тренування, показавши, як їй завжди вдається бути стрункою. Так, дівчина відвідала фітнес-клуб, де, позуючи в облягаючих лосинах і ліловому міні-топі, продемонструвала кілька улюблених вправ.

У тренування Лілії входили присідання з бодібаром (3 підходи по 25 разів), підйом таза з бодібаром (по 2 підходи 30 разів) і вправи на прес, а також біг 5 кілометрів. При цьому щаслива молода матуся засвітила і результат своїх старань - розкішну фігуру.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

До слова, що раніше Лілія Яма зізналася, що таким струнким її тіло було не завжди - під час вагітності їх з Владом сином Леоном вона набрала цілих 17 кілограм, проте пізніше змогла позбутися зайвої ваги за допомогою тренувань в спортзалі і вечірніх пробіжок.

"За час вагітності я набрала 17 кг.😅 і, звичайно ж, питання того, як повернути колишню вагу почало мене хвилювати ще в пологовому будинку.🙈....

Під час вагітності я регулярно ходила в басейн, це допомагало боротися з набряками. І все ж зайві кілограми з'явилися.

Але практично відразу після пологів я відновила тренування в залі і вечірні пробіжки.

У поєднанні з правильним харчуванням це допомогло відновити колишню вагу."

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.