Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь вже багато років є телеведучою програми" Аферисти в мережах " на Новому каналі.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч передплатників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом і кадрами з особистого життя.

Цього разу ведуча показала, як її спонтанно дивує і радує її коханий Розенко.

Виявилося, що чоловік пішов вигулювати їх маленьку собаку, а додому з прогулянки повернувся з красивим букетом для Олени-Христини.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

"Пішов вигулювати Сару, повернувся з сюрпризом. В Голландію, мабуть, пройшлися о 8 ранку ☺ @pavlorozenko, я непритомна☺ Доброго ранку всеееееееем!",- написала Христина.

Фанати прийшли в захват від романтичного жесту Розенко для своєї коханої і залишили безліч коментарів із захопленнями. Крім того відзначили, що красивим жінкам потрібно дарувати красиві квіти.

" Христина, якими патчами користуєтеся?", "Сарочке, видно, теж, букетик сподобався", "красивій дівчині-красиві квіти", " у моєї мами на роботі (в салоні-перукарні) жила пухнаста чихуахуа, теж Сара 💕 навіть окреме крісло було для неї. З подушечкою. Клієнти її любили і навіть давали чайові "для Сари", " Супер!!! Справжній люблячий чоловік", "принадність," це дуже романтичний жест😍 квіти без приводу особливі⚘", "це любов", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше