Президент України Володимир Зеленський вирішив привітати наших захисників з Днем Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани! Вітаю вас з професійним святом-Днем Збройних Сил України. Це свято мужніх і впевнених у своїй силі воїнів. Спираючись на всенародну підтримку, ви щодня виконуєте важку і небезпечну роботу – зі зброєю в руках забезпечуєте мир і безпеку наших громадян", — йдеться спочатку в спілкуванні.

Далі президент описати, як це бути військовослужбовцем Збройних Сил України. Він відзначає найбільший тягар відповідальності за долю української держави, який лежить на плечах наших воїнів, і захист її територіальної цілісності. Їм доводиться першими ставати на шляху ворога, рішуче зупиняти його агресивні наміри і відстоювати для нашої країни свободу.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

"І сьогодні, в день свого професійного свята, десятки тисяч українських воїнів продовжують впевнено виконувати складні завдання на Сході України, стримуючи російського агресора і забезпечуючи перемир'я. У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг буде жити вічно і служити зразком чесного і самовідданого служіння Вітчизні", — додав президент України.
Він висловив подяку за сумлінне виконання конституційного обов'язку, мужність, героїзм і відвагу всьому особовому складу та ветеранам Збройних Сил України від імені українського народу. І побажав незламності духу, міцного здоров'я, а також нових успіхів і перемог на благо Україні нашим захисникам та їх рідним. "Слава Збройним Силам України! Слава Україні!"—- підсумував Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український воїн "зловив" ворожу кулю: окупанти стріляють з гранатометів прямо з ранку.

Як повідомляв "Знай.ua", день Збройних сил України 2020: історія та головні особливості свята.

Знай.ua писав, Харківський герой АТО "Самурай" привіз з війни поранення і підбиту душу: "Став іншою людиною"