Початок осіні очікує нас не лише зниженням температури, а також і великими магнітними бурями, котрі триватимуть майже увесь місяць.

Вересень 2024 року, ймовірно, буде бурхливим для людей, які залежать від погоди. Підвищена сонячна активність може негативно позначитися на здоров'ї. "Наше Місто" розповідає, коли очікуються магнітні бурі та як вони проявлятимуться.

Молода дівчина, яка страждає від мігрені

Час магнітних бурь.

  • Перша хвиля: з 1 по 4 вересня очікується досить сильна магнітна буря в 5-6 балів.
  • Друга хвиля: сонячна активність знову зросте в період з 10 по 12 вересня. Пік магнітних бур припадає на 10 вересня (магнітуда 4 бали) і поступово зростає до магнітуди 6 балів.
  • Третя хвиля: місяць завершиться геомагнітною бурею, яка триватиме з 25 по 28 вересня. Вона буде слабшою за інтенсивністю, ніж попередні, але в останній день може сягнути 5 балів.

Календар магнітних бурь. Фото із Уніан

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Під час магнітних бур багато людей почуваються не добре, вони відчувають головний біль, запаморочення, втому і загострення хронічних захворювань. Тому необхідно підготуватися заздалегідь, тримаючи під рукою необхідні ліки, більше відпочиваючи та уникаючи стресових ситуацій. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви відчули себе погано під час магнітної бурі.

Нагадаємо, якщо щось болить не поспішайте йти до аптеки за цим засобом, медики розповіли про шкідливу дію цього препарату.

Мікропластик дістався аж до моску, вчені знайшли небезпечні речовини у голові- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, чоловіки поступово зникають, чим це загрожує людству.