Уранці середи, 17 липня, робітники розпочали встановлення генератора у дворі будинку №10 по вулиці 22-ї Армії в Миколаєві. Цей генератор призначений для забезпечення електропостачання стоматологічної поліклініки, яка розташована на першому поверсі цього будинку.

Проте мешканці, виявивши ці роботи та дізнавшися їхнє призначення, виникли протести. Основна проблема полягає в тому, що генератор планували встановити практично поруч із дитячим майданчиком.

Генератор / фото: Hydraulic.ua

За словами мешканців, це небезпечно через шум та вихлопні гази, які може виділяти генератор. Майданчик обслуговує два будинки і має кілька десятків дітей.

Мешканці викликали поліцію, яка спільно з ними звернулася до завідувача поліклініки. Завідувач не зміг представити дозвільні документи на встановлення генератора, але показав ухвалу Кабміну щодо необхідності його встановлення. Він також заявив, що найближчим часом отримає всі необхідні дозволи.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

Генератори / фото: скриншот Youtube

Жителі, не погоджуючись з цим рішенням, заявили, що готові чергувати на майданчику, щоб перешкодити встановленню генератора на цьому місці.

Також наш портал інформував, не укладетесь у 90 днів – повертайте гроші: нові правила встановлення генераторів

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що багатоповерхівкам допоможуть із купівлею генераторів: скільки грошей обіцяють

Вам буде цікаво дізнатися українцям дадуть гроші на генератори та сонячні панелі — як забезпечити свою оселю електрикою і не залежати від графіків