Для багатьох з нас будинок – це місце відпочинку, де можна забути про все погане та побути в гармонії з собою. Однак деякі речі здатні не те що розбити надії на це, а й зробити лише гірше.

Саме ці речі привертають до будинку невдачі, хвороби, конфлікти та борги. Щоб уникнути цього і жити в гармонії, їх краще позбутися.

Переїзд, фото freepik

Розбите дзеркало

Навіть дрібні тріщини здатні приваблювати неприємності та погану енергію, тому що дзеркало з давніх-давен вважається магічним предметом. Воно відбиває людську душу. Багато хто вірить, що подивившись у розбите дзеркало, на вас чекають сім років нещастя.

Зношений одяг

Буває, викинути шкода, але носити вже ніяк не можна через пошарпаний вигляд. Саме в таких речах таїться енергетика минулого, яка заважає розвитку та успіху. Крім того, вони призводять до поганого самопочуття та занижують самооцінку.

Популярні новини зараз

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою

Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Показати ще

Неробоча техніка

У багатьох з нас така техніка зав'ялялась у будинку. Зберігати її не варто, тому що вона перешкоджає потоку позитивної енергії, заважає рухатися вперед, а також викликає розлади в мережі, що може призвести до пожежі або короткого замикання.

Пральна машина. Фото: скрін youtube

Речі померлих людей

Часто ми залишаємо їх, як нагадування про померлу близьку людину. Однак робити цього не варто, тому що речі покійника несуть у собі енергетику смерті, а також пов'язують вас із минулим і не дають шансу на майбутнє.

Порожні пляшки

Вони уособлюють порожнечу, тому можуть залучити до будинку бідність, нестачу, втрату. Крім того, порожні пляшки створюють негативну атмосферу через асоціацію з алкоголем, залежністю.

Вода у пляшці. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.