Якщо ви оновили свої дані в Територіальному центрі комплектування до набуття чинності новим законом про мобілізацію, але не зробили це після 18 травня, будьте обережні — вам загрожують штрафи. Про це повідомив спікер Полтавського обласного ТЦК Роман Істомін в інтерв’ю виданню “Телеграф”.

Усі призовники, військовозобов’язані та резервісти повинні уточнити свої дані протягом 60 днів, незалежно від того, чи мають вони відстрочку або є заброньованими. Це також стосується жінок, які перебувають на військовому обліку. Важливо, що оновлення даних повинні здійснити і ті, хто поновлював свої дані до вступу в силу нового закону.

TЦK, скріншот: YouTube

"Оновлення даних – це не просто формальність, а важлива процедура для забезпечення національної безпеки. Усі призовники, військовозобов’язані, резервісти і жінки на обліку повинні поновити свої дані у встановлений термін, інакше можуть бути притягнуті до відповідальності," – наголосив Істомін.

Зволікання з оновленням інформації в ТЦК може призвести до неприємних наслідків у вигляді штрафів. Для того щоб уникнути їх, необхідно ще раз звернутися до місцевого військкомату і надати актуальну інформацію про себе. Це може включати зміну місця проживання, сімейного стану, освіти або місця роботи. Важливо пам’ятати, що своєчасне оновлення даних допомагає організувати ефективний захист країни.

Популярні новини зараз

Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки

Вистачить на ситу старість: яку пенсію нарахують мобілізованим українцям

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Показати ще

Нагадаємо, Ігноруєш штраф від ТЦК - прощайся з квартирою: Мін’юст пригрозив чоловікам

Раніше ми розповідали, що Списки зі студентами передадуть у ТЦК: чи мають виші на це право

Також, З лікарями будете зустрічатися частіше — у порядку проходження ВЛК відбулися важливі зміни