Чергові тривожні новини надійшли з міста Миколаїв. Тут у Центральному районному суді триває розгляд справи за обвинуваченням 46-річного чоловіка в державній зраді.

Про це повідомляє пресслужба Центрального районного суду Миколаєва.

Зазначене провадження розглядає колегія суддів у складі Наталії Черенкової, Олександра Чулупа, під головуванням Сергія Медюка.

Судове засідання, скріншот: YouTube

У судовому засіданні було допитано свідка. Остання повідомила, що обвинувачений отримав її номер телефону під час виконання своїх службових обов'язків як працівника одного з поштових відділень, коли вона отримувала відправку. Після чого він почав надсилати їй повідомлення.

Популярні новини зараз

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Наслідки удару по Миколаєву. Фото: Преступности.Нет
.

Жінка не хотіла підтримувати спілкування. Згодом обвинувачений повідомив, що співпрацює зі спецслужбами РФ і надасть їм координати її будинку для нанесення ракетного удару. Ці погрози жінка всерйоз не сприймала. У судовому засіданні впізнала обвинуваченого.

Публікація центрального суду Миколаєва, скріншот: Telegram

Судом допитано всіх свідків у цьому провадженні. Крім цього, судом продовжено строки тримання під вартою щодо обвинуваченого.

Згідно з матеріалами справи, обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе як представники РФ, інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об'єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.

Надалі він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де на його думку розміщуються підрозділи ЗС України. Одне з повідомлень містило координати багатоповерхівки, яка ніяк не використовується для військових цілей.

Нагадаємо, "Залишається в історії як кривавий спонсор війни": журналіст про одного з найбільших донорів військового бюджету Росії - "Філіп Морріс".

Раніше повідомлялося, "Швидше б нас перемогли": активного "ждуна" знайшли просто в Києві.

Також, Олександр Мусієнко розповів, наскільки успішними є атаки ЗСУ і ГУР по території рф.