Народний депутат Олександр Фадієнко розповів, що неодноразово стикався на вулиці з підозрілими людьми у військовій формі без розпізнавальних знаків, які, за його словами, загрожували йому.

В інтерв'ю для "Утро.LIVE" Фадієнко сказав:

"Мене кілька разів зупиняли якісь незрозумілі для мене люди з ознаками військової форми без будь-яких розпізнавальних знаків. Поводилися загрозливо, але при цьому, як кажуть, коса на камінь. Я завжди викликав наряд поліції, завжди викликав керівника, ми витрачали купу часу".

ТЦК та поліція перевіряють маршрутку

Фадієнко висловив стурбованість тим, що ці люди зараз займаються примусовою мобілізацією, а після закінчення війни можуть перейти до рекету та бандитизму. Він вважає, що таких людей потрібно карати.

Популярні новини зараз

Без візиту до ТЦК: для чоловіків запровадили нововведення

Споживачам запровадили додаткову плату за опалення квартир: через що збільшаться платіжки

Ще і не почали відпочивати: школярам доведеться сісти за парти вже через місяць і навчатись по суботах

Українці з низьким доходом або "нулем" у гаманці отримають по 2 та 3 тисячі гривень

Показати ще

"Для мене особисто неприпустимо, коли відбуваються такі дії, коли люди з ознаками військової форми без будь-яких розпізнавальних знаків на вулиці займаються звичайним бандитизмом. Сьогодні вони таким чином виконують начебто примусову мобілізацію, завтра після закінчення війни займатимуться рекетом та бандитизмом. Це неприпустимо і з таким треба жорстоко боротися, і в комітеті ми це підтримуємо”, – сказав Олександр Фадієнко.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що батька дитини з інвалідністю можуть відмовити у відстроченні: за яких умов

Крім того, ми писали, шахраї осквернили форму ЗСУ, обікравши бізнесмен-вумен на 3 млн гривень: стежили, як у тому самому фільмі

Також поспішаємо повідомити, ухилянтів готують до в'язниць: судді дадуть жорсткий термін