Головними особами нового скандалу в Україні стали колишня дружина воїна ЗСУ Ольга та жінка на ім'я Яна Біднюк, яка стверджує, що є його законною дружиною...

Ситуація ускладнюється тим, що військовослужбовець зник безвісти під час бойових дій поблизу Бахмута. Ольга подала до суду на Яну Біднюк, вимагаючи визнати, що її "шлюб" фіктивний.

Яна Біднюк, скріншот: Youtube

Вона наполягає на тому, що в день, коли нібито відбулася реєстрація офіційних відносин, її "екс" фізично не міг бути присутнім у Києві.

На підтримку своєї позиції Ольга надала суду висновок експертизи Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, який, за її словами, підтверджує, що підпис на документах про шлюб не належить її колишньому чоловікові.

Популярні новини зараз

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

З іншого боку, Яна Біднюк, яка, як виявилося, раніше працювала у РАГСі, стверджує, що вони офіційно одружилися 2 серпня, після чого її чоловік вирушив на військову службу. За її словами, за місяць після цього він зник безвісти під час бойових дій поблизу Бахмута.

"До мене 16 вересня з військкомату прийшли і вручили мені повідомлення, що він безвісти зник", - каже Ольга.

Ольга, скріншот: Youtube

Ситуація ускладнюється тим, що Ольга, як мати дитини військовослужбовця, була офіційно повідомлена про її зникнення і протягом деякого часу отримувала значні виплати – близько 100 тисяч гривень на місяць.

Проте за півроку після зникнення чоловіка надійшло повідомлення з військової частини про те, що ці виплати тепер отримує Яна Біднюк як нова дружина чоловіка...

Яна Біднюк не змогла жодним чином довести суду, що чоловік у момент реєстрації шлюбу перебував у Києві. Тому новий шлюб було визнано неукладеним.

[embed]https://youtu.be/JulyYyr330E?si=uDbloJBKumhSFjmJ[/Besole0

Нагадаємо, заступник директора БР живе у квартирі за 37 млн, але за декларацією – задовольняється орендною.

Як повідомляв "Знай.uа", українка "надула" відомого японського волонтера та купила на донатні гроші iPhone

Знай.uа писав, гроші потонули? Андрій Садовий витратив 20 млн бюджету на корабель Леоніда Клімова, у ВМС нічого не чули