Астрологи називають травень складним місяцем, який потрібно просто пережити. Буде багато проблем, потрібна воля і рішучість.

Непередбачуваний місяць у всіх відносинах, але найяскравіше це виявлятиметься у фінансовій сфері. Грошей буде то багато, то мало. Тому варто утриматись від великих покупок. Цей час ідеально підходить для відпочинку. Причому неважливо віч-на-віч із собою або в компанії. Самота дозволить більше часу присвятити саморозвитку, читанню книг, отриманню нових навичок та догляду за тілом.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам у травні належить вирішувати якісь житлові питання – свої власні чи когось із близьких. Не виключено, що хтось із родичів більше не захоче жити з вами під одним дахом, і ви або підете самі, або організуєте переїзд цієї людини. На початку місяця ретельно оберігайте свої особисті та професійні таємниці – хтось може нашкодити вам, розголосивши довірену йому інформацію. У середині травня вам знадобляться додаткові кошти. Не виключено, що доведеться позичати гроші у знайомих або брати кредит. А ось наприкінці місяця приділіть увагу близьким вам людям. Можливо, їм потрібна ваша допомога.

Найбільш сприятливі дні : 6, 7.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

Дні, в які треба бути обережнішими : 3, 10, 17, 24, 25, 31.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Перед Тільцями у травні відкриються численні нові можливості. Можна сказати, що це ваш місяць, і вам буде по-справжньому "фартити". Очікуються і великі надходження. Ви зможете продемонструвати оточуючим свої найкращі якості, і це, у свою чергу, теж принесе вам якісь додаткові блага. На початку травня на вас чекає велике придбання. Причому не виключено, що крім чогось матеріального ви знайдете ще й якісь корисні чи приємні стосунки. У середині місяця до вас "припливуть" гроші з того боку, з якого ви їх не очікували. А ось наприкінці травня вам доведеться освоювати якісь нові навички.

Найбільш сприятливі дні : 6, 8, 9, 24.

Дні, в які треба бути обережнішими : 7, 14, 21, 28.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Для Близнюків травень виявиться досить складним, але при цьому прибутковим періодом. Не виключено, що вам доведеться займатися кількома проектами одночасно або влаштовуватись на другу роботу. Крім того, цього місяця у вас з'являться нові вигідні знайомства і ці люди вам дуже допоможуть. А ще вам доведеться в чомусь переконувати оточуючих. На початку травня є можливість короткострокової поїздки, яка принесе вам прибуток, якісь позитивні емоції або нові знання. У середині місяця на вас чекає або отримання інвестицій, або дохід від процесу, який ви нещодавно розпочали. А ось наприкінці травня вашими справами займатиметься людина з вашого оточення – родич, добрий друг чи колега.

Найбільш сприятливі дні : 5, 11, 12.

Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 9, 16, 23, 30.

весна фото: pixabay

Рак (22 червня – 22 липня)

Раків у травні чекає активна праця одразу у кількох сферах їхнього життя. До уваги вимагатиме не лише робота, а й якісь домашні справи. Втім, навіть авральна і важка діяльність принесе вам задоволення, оскільки результат виявиться практично відразу. Однак радість від споглядання підсумків буде затьмарена погіршенням самопочуття – ви можете не розрахувати свої сили та отримати потужну перевтому. На початку травня відмовтеся від думки бути хорошою людиною відразу для всіх оточуючих, займайтеся своїми справами і не дозволяйте маніпулювати собою. У середині місяця на вас чекає прибуток або можливість вкласти гроші так, щоб потім добре на цьому заробити. А ось наприкінці травня не виключено візиту людей з іншого міста.

Найбільш сприятливі дні : 6, 13, 15, 16, 20, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 7, 11, 21.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Львів у травні чекає на кілька конфліктів з людьми, які так чи інакше претендують на увагу, час чи гроші представників цього знаку зодіаку. Не виключено, що хтось спробує використати вас "в темну", але ви в жорсткій формі поставите цю людину на місце. На початку травня чітко плануйте свої справи, інакше ви не знайдете час на щось важливе. У середині місяця хтось спробує позичати у вас грошей. Позичити варто лише у тому випадку, якщо довіряєте прохачеві. А ось наприкінці травня на вас чекає важлива сімейна урочистість або звістка, що стосується когось із ваших родичів.

Найбільш сприятливі дні : 5, 16, 17.

Дні, в які треба бути обережнішими : 4, 18, 25.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам у травні належить займатися своїм житлом. Є можливість переїзду, придбання квартири або великомасштабного ремонту. Не виключено, що для цього вам будуть потрібні додаткові фінансові кошти, і доведеться або шукати терміновий підробіток, або позичати гроші у родичів. Крім того, в даний період вам буде супроводжувати успіх у завершенні справ, які деякий час тому викликали у вас різке відторгнення і небажання витрачати на них сили. На початку травня ви дозволите собі відпочити та зайнятися тим, що вам найбільше імпонує. Щоправда, в релаксації доведеться зробити перерву, але й насущні справи принесуть вам задоволення. У середині місяця є можливість невеликих змін на роботі. А ось наприкінці травня вам належить спілкування з кимось із родичів, візит яких виявиться для вас несподіванкою.

Найбільш сприятливі дні : 1, 15, 19.

Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 16, 17, 23, 31.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терезів у травні чекають численні зміни у багатьох сферах їхнього життя. Не виключено, що все, що відбувається, спровокує одна єдина людина, і ви будете йому за це дуже вдячні. Взагалі цей період готує вам чимало приємних сюрпризів. А от спілкування з оточуючими виявиться утрудненим. Є ймовірність, що близькі вам люди відмовляться приймати та сприймати зміни у вашому бутті та, можливо, у вашому характері. На початку травня чітко дотримуйтесь своїх інтересів. Не варто жертвувати своїми планами заради чужих примх. У середині місяця на вас чекає великий прибуток або пропозиція, "від якої не можна відмовитися". А ось наприкінці травня можливий великий конфлікт із ріднею.

Найбільш сприятливі дні : 20, 22, 24.

Дні, в які треба бути обережнішими : 5, 19, 26.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

У цей період на вас чекає тісне спілкування з людьми, які потребують вашої підтримки. Довірчі розмови про чужі проблеми відвернуть вас від ваших власних складнощів, а може, і допоможуть вам прийняти якесь важливе рішення або підкажуть вихід із скрутного становища. На початку травня вам доведеться звертатися за консультацією до якихось людей, пов'язаних із юриспруденцією. У середині місяця ви не зможете пройти повз очевидну вигоду і, можливо, скористаєтеся чиєюсь некомпетентністю. А ось наприкінці травня не проґавте важливу інформацію – це допоможе вам уникнути неприємностей.

Найбільш сприятливі дні : 21, 23.

Дні, в які треба бути обережнішими : 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27, 31.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільцям у травні належить освоювати незнайому для них територію. Не виключено, що несподівані нововведення на роботі змусять вас внести якусь раціональну пропозицію, а потім мобілізувати всі свої сили, щоб її реалізувати. Крім того, в даний період є можливість поїздки в інше місто (країну). На початку травня постарайтеся перевіряти всю отриману інформацію, оскільки якщо орієнтуватиметеся на хибні відомості, то можете собі чимось нашкодити. У середині місяця стримуйте свої пориви у витратах, гроші вам скоро знадобляться на щось важливіше. А ось наприкінці травня на вас чекає тісне спілкування з родичами з якогось важливого і, швидше за все, приємного приводу.

Найбільш сприятливі дні : 9, 16, 26, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 22, 29.

погода навесні

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козорогам у травні рекомендується звернути особливу увагу на здоров'я. Є ймовірність тривалої та серйозної хвороби, яка значно підкоригує ваші плани на найближче майбутнє. Крім того, в даний період на вас чекають непрості взаємини з родичами. Не виключено, що ви якимись своїми діями викличете їх здивування або осуд. На початку травня слідкуйте за своїм самопочуттям. Це найважливіше. У середині місяця можлива короткострокова поїздка по роботі чи з якихось особистих питань. А ось наприкінці травня вам належить налагоджувати стосунки з тими, кого ви так чи інакше образили чи образили.

Найбільш сприятливі дні : 7, 14, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 6, 10, 13, 20, 23, 27, 30.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водоліїв у травні чекає деяке протистояння із родичами. Не виключено, що вам доведеться доводити їм право на приватне життя. Крім того, в даний період є ймовірність серйозних змін на роботі, пов'язаних з новим начальством і тими порядками, які воно встановлюватиме. На початку травня може вирішитись якась невизначена ситуація. Невідомість, яка вас обтяжувала, піде в минуле. У середині місяця є можливість премії. Однак частиною доходу доведеться поділитися з кимось із рідних. А ось наприкінці місяця можливе нерозуміння з боку людини, яка завжди вас підтримувала.

Найбільш сприятливі дні : 1, 4, 8, 11, 22, 29, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 5, 19.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Рибам у травні варто звернути увагу на фінансову сторону свого життя. Не виключено, що вам терміново будуть потрібні гроші на якісь свої справи (бажання) або просто виникнуть непередбачені, але приємні витрати. На вас чекає спілкування з людиною, яка вам благоволіє. Він зробить вам або подарунок, або розкішну пропозицію. На початку травня підтримайте свій організм – проведіть профілактику захворювань, які вважаєте хронічними. У середині місяця дохід прийде з боку впливової людини. І ви із задоволенням витратите ці гроші на те, що давно мріяли. А ось наприкінці травня на вас чекає приємне та цікаве проведення часу.

Найбільш сприятливі дні : 3, 4, 5, 6, 9.

Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 8, 15, 29.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні вони вас обожнюють, а завтра - топлять у річці: 4 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку.