Так звані "російські медіа" активно розігрують своє нове вкидання, про нібито агресивного українця, який бив місцевих у Ростовській області. Буцімто якийсь Богдан, який приїхав з України до Росії, кілька місяців "бивав" росіян. Ще пропагандисти додали, що хлопець знімав усе це на відео та викладав у соціальні мережі.

Наразі вже російські медіа пишуть, що 17-річного Богдана затримала місцева поліція через те, що він "тероризував місцевих жителів". Ще було вигадано пропагандистами, що Богдан "вибиває борги".

Фотографії Богдана були опубліковані в одному з великих ресурсів у мережі Telegram.

Богдан, фото: Telegram

Повідомляється, що 17-річний Богдан Ш. нібито переїхав до РФ з України. Він оселився в Ростовській області та кілька місяців "бивав" росіян. У вільний час він займається самбо, а також працює колектором, вибиваючи гроші з боржників. Обвинувачений мав свій Telegram-канал, де він публікував відео зі побиттям.

Популярні новини зараз

Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Богдан, фото: Telegram

Крім того, адміністратори каналу звинуватили "українця-самбіста" у нацизмі, оскільки він "кидав зіги" у громадських місцях. Більше того, він нібито навіть зробив це на Червоній площі у Москві.

Пізніше стало відомо, що молодик затримали силовики. Було опубліковано відео, на якому він каже, що його звати Богданом Шиховцовим.

Нагадаємо, зберуть село з усієї росії: демограф розповів, у якому місті може не залишитися українців.

Раніше повідомлялося, фонд Вадима Столара розповів правду про біль та страждання українського народу в книзі "Історії сильних".

Також, "Від природи рідкісна кірва": популярний продюсер про те, що наробила Тая Повалій.