На Львівщині спалахнув новий скандал зі співробітниками ТЦК. Військовослужбовці силою затримали волонтера, який перевозив бездомних собак, а після цього один із них із кулаками накинувся на жінок, які просили його відпустити. Відео інциденту з'явилося у мережі.

Як повідомляється, о 5:00 ранку волонтер ГО "Порятунок тварин Харків" повертався з Польщі, куди відвозив безпритульних собак із прикордоння Харківської області.

Конфлікт із ТЦК. Фото: скрін з відео

На Львівщині автомобіль залишили співробітники місцевого ТЦК та силою забрали чоловіка до приміщення, відібравши телефон.

На допомогу волонтеру прийшли його колеги, котрі намагалися довести незаконність дій військовослужбовців. Однак згодом спалахнув скандал. Жінки під час спілкування із працівниками ТЦК усе знімали на відео.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Конфлікт із ТЦК. Фото: скрін з відео

Один із військовослужбовців поводився досить агресивно щодо цивільних осіб. Як видно на відео, жінки спочатку припускають, що співробітники ТЦК перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Незабаром до них виходить одна людина у військовій формі й з кулаками кидається на одну з жінок, але замість удару далі послідувала нецензурна лайка.

"Закрий рот йо*ана ти в рот нах*й", - скрикнув військовослужбовець.

Конфлікт із ТЦК. Фото: скрін з відео

Конфлікт закінчився тим, що військовослужбовці замкнули ворота і пішли в приміщення. На даний момент відомо, що волонтер оперативно пройшов ВЛК і очікує відправлення до військової частини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, довелося відкрити вогонь: співробітника ТЦК атакував розлючений натовп.

Також наш портал інформував, спіймали на вулиці та примусово відвезли до ТЦК: українцям розповіли, як поводитися.

Крім того, ми писали, після втрати кінцівок не зможуть отримати інвалідність: як новий закон про мобілізацію вплине на українців.