У Мукачево Закарпатської області відбулась несподівана подія з місцевим жителем Арсеном Однорогом. За словами його дівчини Олени, що поділилася історією у соціальних мережах, 14 квітня поліція зупинила машину, в якій перебував Арсен, на блокпості для перевірки документів.

Чоловіка попросили вийти з авто та сісти до поліцейського буса, після чого його відвезли до Мукачівського ТЦК, де його нібито утримували декілька годин.

Згодом у ТЦК заявили, що Арсена відправили на проходження ВЛК. Зі слів Арсена, який зміг зв'язатися з родиною, виявилось, що його разом з іншим чоловіком вивезли близько до словацького кордону і залишили в лісі, де відсутній мобільний зв'язок.

Невдовзі його затримали прикордонники, і йому загрожує штраф за спробу нелегального перетину кордону. Однак у ТЦК спростували наявність інформації про цю подію і повідомили, що Арсен був привезений прикордонниками в ТЦК для перевірки військово-облікових даних та видачі повістки за місцем реєстрації.

Звертаючись до військовозобов'язаних, представники ТЦК закликали не ігнорувати свої обов’язки під час воєнного стану, своєчасно уточнювати дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, а також носити з собою військово-облікові документи.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua масова перевірка почнеться у травні: чого чекати ухилянтам

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, воєнком наплював на бронювання: чоловіка мобілізували не дивлячись на папери