Петро Ц., житель Львівської області, був оштрафований місцевим судом за використання пневматичної зброї проти собаки. Цей неприємний інцидент відбувся 12 січня, проте вирок про штраф було винесено лише в квітні, після кількох місяців розгляду справи.

Деталі справи свідчать, що чоловік на власному подвір'ї цілеспрямовано застосував зброю проти чужого собаки. Тварина, як описано у справі, мала рудий колір шерсті та невеликий розмір. Після інциденту Петро Ц. не заперечував своєї провини перед правоохоронними органами.

На підставі його зізнань, суддя Кам'янка-Бузького районного суду, Тарас Котормус, вирішив накласти на Петра Ц. штраф у розмірі 3400 грн за статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, чоловік має сплатити судовий збір у розмірі 605 грн. Однак, він має право подати апеляцію на рішення суду протягом 10 днів з моменту оголошення вироку.

Данний випадок викликав знову актуальне обговорення серед людей і активістів, які вже не вперше закликають уряд України до створення зоополіції.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Тому що багато випадків жорстокого поводження з тваринами, на що звичайна поліція часто не звертає належної уваги.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua маньяки починають зі знущання над тваринами: активісти вимагаютть термінових дій

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у будинку оселився справжній хижак: соцмережі не можуть відійти від нападу милоти після рисі Тіффані

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи можна спати разом із котиками та собачками? Вчені пояснили, на що впливають пухнастики