Схоже, 2024 рік для України обіцяє бути справді складним. За словами командира Президентської бригади, Павла Куриленка, влітку на нас чекають важкі часи через повномасштабний наступ російських військ.

За словами Павла в інтерв'ю The Telegraph, росіяни планують атакувати у напрямку Харкова та Полтави, що, звісно, ​​ставить нас перед серйозним викликом.

Ситуація на фронті, фото: Unian

"Після цього бойова лінія буде розширена, а також збільшиться глибина лінії фронту. Ми зможемо розірвати їх логістичні маршрути, щоб вони не змогли перемогти, навіть перевершуючи наші сили. Але ця лінія замерзне по Дніпру, і ми втратимо територію України до Дніпра", – сказав він.

Головна надія України у цьому критичному стані – оперативна та ефективна допомога з боку Заходу.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Але тут ситуація також не надихає оптимізму. За словами командира, допомога або не надходить, або приходить із суттєвими затримками.

ЗСУ. Фото Генштабу

"Коли ми називаємо один одного друзями та партнерами, готовими допомогти один одному, ми не можемо допомогти в одному, а потім утриматися від допомоги в іншому. Якщо ми всі як коаліція боремося проти нашого спільного ворога, ми або продовжуємо бити його разом, або просто говоримо один одному "прощай" і йдемо додому. Партнерство – це допомога навіть у найважчі часи, і вона має бути підкріплена діями, а не лише словами."

Раніше ми писали про те, що " Не буде нічого дешевше за 100 гривень": ясновидець передбачив появу в Україні нової валюти

Крім того, Знай.ua повідомляв, У країни на порозі нової епідемії: хто в групі ризику