Країна-терорист останнім часом суттєво збільшила кількість атак на нашу державу і ППО доводиться працювати на повну потужність.

Президент України Володимир Зеленський висловив занепокоєння щодо можливого вичерпання запасів протиповітряних ракет, якщо атаки будуть продовжуватися з такою ж інтенсивністю, як і раніше.

Цю інформацію оприлюднив The Guardian.

Ракетний обстріл / фото: ДСНС

У своєму зверненні минулої суботи Зеленський зазначив, що ситуація може стати критичною, якщо обстріли з боку Росії не припиняться. "Якщо вони продовжуватимуть бити щодня так, як це було протягом останнього місяця, у нас можуть закінчитися ракети, і партнери це знають", - підкреслив президент.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

В інтерв’ю з українськими ЗМІ він також вказав на проблему нестачі боєприпасів для можливого контрнаступу. Однак, за його словами, Україна вже почала отримувати необхідну допомогу від своїх союзників, що дає надію на покращення ситуації.

наслідки ракетного удару по Дніпрогес

Раніше Знай.ua повідомляв, що обстріл може бути будь-якої миті: скільки ракет накопичила Росія.

Російські окупанти, навіть незважаючи на те, що вони контролюють лише частину Чорного моря, все одно є ракетоносії із завантаженими ракетами "Калібр". Ці ракети країна-агресор може використати для нового масованого удару.