На початку березня у стінах Слуг народу заговорили про необхідність провести серію зустрічей із депутатами. У центрі уваги – об'єднання фракції, вироблення стратегій та, звичайно, обговорення того, як важко виживати нардепам в умовах сучасної політики.

На зустрічах під головуванням Давида Арахамії, за участю віцеспікера Олександра Корнієнка та першого заступника голови фракції Андрія Мотовиловця, депутати "виливали душу", ділилися проблемами та думками про перспективи.

депутати

Один із нардепів висловив думку, що важливо знайти нові способи роботи та зрозуміти, як іти далі.

А все тому, що зараз багато хто зіткнувся з фінансовими труднощами через відсутність коштів для проживання. Буквально, ось що він сказав:

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Головний підсумок цих зустрічей – це шок. Коли кажеш депутатам, що ще мінімум там півтора – два роки потрібно в такому форматі прожити, всіх кидає в піт. У чесних людей, які йшли працювати на країну, тупо. закінчилися заощадження і їм нема на що жити."

Депутати Київради

Цікаво, так? Інші ж, каже він, втратили мотивацію, оскільки ситуація у Раді стала менш стабільною, а фінансова підтримка стала непередбачуваною.

Загалом зустрічі у депутатів відбуваються досить інтенсивно. За словами одного з учасників, вони навіть переростали у відверті діалоги з обміном "теками" та емоціями, і після таких розмов ставало трохи легше на душі.

Коли інформація про це просочилась у маси, українці з відповіддю не зволікали:

  • "Ну люди ж на мінімалку живуть і депутати нехай спробують, на крайняк можуть на другу роботу на Нову пошту влаштуватися."
  • "Куди скидати гроші на проживання депутатів?"
  • "Нехай депутати йдуть на фронт. Там платять непогано."

Раніше ми писали про те, що Bentley та Rolls-Royce на українських номерах у Європі ганьблять країну: всі обурені розкішшю наших мажорів.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що "камер зберігання" до місць розвитку: в Україні готують масштабну реформу дитячих садків.