Після періоду відпочинку діти Дніпра, як і інші маленькі українці, повернулися до навчального процесу. Весняні канікули тривали з 25 по 31 березня, і перший день після них мав стати черговим етапом здобуття знань... однак у гімназії №35 стався прикрий інцидент.

Кадри демонструють, як чоловік у військовій формі відверто погрожував учням під час перерви, не соромлячись присутності батьків. Все це супроводжувалося нецензурною лайкою та образами на адресу дітей, які він безпідставно називав "убл*дками".

Скандал у школі, скріншот: Telegram

На відео видно, що події відбувалися у фойє школи. Спочатку чоловік підійшов до однієї з учениць і грубо наказав їй "завалити **ало". Потім він повернувся до хлопчика, який на той момент щось їв.

"Чого ти човкаєш переді мною? Я тобі поясню", - кричав чоловік у військовій формі.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

У ситуацію втрутилася жінка, яка запитала, що тут відбувається і чому чоловік поводиться так. Однак замість вибачень він заявив, що "хоче поставити на місце всіх убл*дків". Незважаючи на зауваження, чоловік продовжував лаяти дітей та вчителів навіть вчителів.

Скандал у школі, скріншот: Telegram

За повідомленням прес-служби ГУНП у Дніпропетровській області, чоловік у військовій формі не є працівником школи. Продовжуються перевірки обставин інциденту. Проте батьки учнів поки що не подавали офіційних заяв.

У відео є нецензурна лексика, перегляд строго 18+

Нагадаємо, "п*скуда, йди до дошки": під Львовом діти бояться ходити до школи через агресивного директора

Як повідомляв "Знай.uа", відключили світло та повісили замки на дверях: у Львові забудовник "напав" на притулок для переселенців

Знай.ua писав, вихопив автомат у поліцейського і вистрілив у голову: українці сумніваються у версії поліції з приводу страшної події