Ситуація на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей стає все більш напруженою. Середній рівень заробітної плати падає, а безробіття наростає, повідомляє Центр національного опору.

Однією з причин цього є блокування переказів грошей із підконтрольної території України. Це призводить до того, що місцеві жителі стають все більш залежними від соціальних виплат, які надають окупанти.

Зруйноване місто. Фото: Youtube

Російська влада, яка утримує контроль над цими територіями, практично приводить їх до економічного краху.

Вже відомо, що російська економіка заснована в основному на експорті нафти, тому війна і бідність стають основним "продуктом" для окупованих регіонів.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Центр національного опору закликає громадськість повідомляти про зрадників, які співпрацюють із ворогом та допомагають йому встановити свою владу на окупованих територіях. Підтримка окупантів становить загрозу для безпеки та майбутнього України.

війська російських окупантів

Окупаційна влада намагається насильно насаджувати свої закони, громадянство та судову систему, а також придушувати українську ідентичність.

Вони прагнуть знищити культурну спадщину та мову, вербуючи молодь та переписуючи навчальні програми на користь російського патріотизму.

Раніше ми писали про те, чи Україна готова до відновлення ядерного арсеналу: чого нам не вистачає

Крім того, Знай.ua повідомляв, розлучає , викрадає та вбиває. Як Росія роками будувала систему геноциду українських дітей

Також наш портал інформував, російські окупанти можуть влітку розпочати новий наступ на українські міста, - ISW