Жителі Києва, приготуйтеся, у нас не найприємніші новини. Як ви, можливо, вже чули, у мережі з'явилися повідомлення про наміри збільшити ракетні атаки з боку Росії на наше місто. Це викликало чимало занепокоєння у місцевих спільнотах.

У відповідь на ці тривожні відомості Рада оборони Києва провела дуже насичену нараду. Метою було обговорення поточної ситуації та вжиття необхідних заходів для забезпечення безпеки міста та його мешканців.

Що було вирішено на нараді?

Київ, кадр з відео

По-перше, влада Києва зараз активно працює над переглядом правил функціонування громадського транспорту та проведення різних заходів. Це важливо для забезпечення вашої безпеки в умовах загрози.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

По-друге, силові структури нашого міста посилили заходи безпеки та контроль над місцями, де збирається багато людей. Вони готові забезпечити порядок та запобігти будь-яким можливим інцидентам.

Київ, фото: Знай.uа

Екс-співробітник СБУ, Іван Ступак, повідомив, що протягом квітня та травня масові заходи будуть або обмежені, або скасовані зовсім.

Також, для забезпечення вашого захисту у разі потреби, буде приділено особливу увагу доступу до укриттів та їхньої готовності до використання.

"Кияни прошу зберігати спокій. Не панікувати. Ми вживаємо превентивних заходів, щоб Київ та його мешканці були надійно захищені. Дотримуйтесь правил безпеки – не ігноруйте сигнали повітряних тривог. Бережіть себе."

Раніше ми писали про те, що у повітряних тривог побільшає: українців попередили про небезпеку

Крім того, Знай.ua повідомляв, 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Варто нагадати, не забудьте перевести стрілки: коли Україна переходить на літній час 2024 року