Згідно з прогнозами синоптиків, на Україну наприкінці березня прийде надзвичайно тепла та мінлива погода. Очікується, що буде достатньо дощів, іноді навіть з грозами, але при цьому температура повітря буде вищою за звичайну для цієї пори року.

Прогнозується, що у вихідні дні температура підніметься до рекордних значень, сягаючи +20...+23 градусів у різних регіонах. Однак, незважаючи на тепло, слід бути готовим до тимчасових дощів.

Весна, фото: Unian

Синоптик Ігор Кібальчич говорить, що більша частина Європи очікує циклональну активність і посилення атмосферних фронтів. В Україні це призведе до дощів, інколи інтенсивних і навіть гроз, особливо в окремих районах.

При цьому температура повітря залишиться надзвичайно високою, і на вихідних прогнозуються рекордні значення для багатьох областей.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Наталія Діденко доповнила картину погоди своїм прогнозом та передбачила, що після 29 березня настане справжній термічний бум.

Очікується, що термометри піднімуться до +20...+23 градуси.

Весна, фото: Unian

Проте вона каже, що можливі дощі не вплинуть на загальне температурне тло.

Детально розглядаючи прогноз, ми бачимо, що у четвер, 28 березня, у західних областях очікуються невеликі дощі та грози, при вітрі до 15-20 м/с. Проте температура повітря підніметься до +13...+18°С, а в Одеській та Кримській областях навіть до +19...+22°С.

Погода в Україні, весна, фото: Знай.uа

До п'ятниці, 29 березня, дощі короткочасні та поширюються не на всі області. Температурне тло також високе, з показниками від +11...+16 °С у багатьох регіонах, до +17...+23 °С у центральних і південних областях.

У вихідні дощі підуть на другий план і температура продовжить своє сходження. Субота, 30 березня, очікується без опадів, з температурою від +15...+20°С, а в деяких областях навіть до +21...+25°С. Неділя, 31 березня, також обіцяє ясну погоду та температурне тло від +18...+23 °С до +24...+26 °С.

Таким чином, попереду нас не лише теплі дні, а й можливість насолодитися природою. Пам'ятайте про турботу про довкілля та насолоджуйтесь кожним моментом!

Раніше ми писали про те, що надзвичайно тепла зима поставила весь світ навколішки: вчені попередили людей про величезну загрозу

Крім того, Знай.ua повідомляв, у якому віці ідеально зіграти весілля – молодим краще взагалі не поспішати.