Останніми днями вся країна все частіше потерпає від ракетних ударів терористичніх угруповань Росії. Багато людей розуміють, що від звуків тривоги до вибухів можуть минути лічені хвилини. Тому перелякані люди намагаються якнайшвидше дістатися безпечних місць.

Натомість, як звернув увагу журналіст Влад Сидоренко у своєму телеграм-каналі "Свободний", цим майстерно користуються евакуаторники.

Евакуатор, скріншот: YouTube

"Сьогодні в центрі Києва люди стали свідками абсолютно приголомшливої ​​історії. Значить, звучить сирена та починає працювати ППО, лунають вибухи. Машини зупиняються, люди вибігають і біжать до укриття. Тим часом, поки люди шукали прихистку, столичні евакуатори починають швидко забирати кинуті машини, щоб встигнути якнайбільше відвезти на штрафмайданчики. Скільки вже я писав про ці евакуатори, про цей схематоз... але ж мер у нас... як би це сказати... не пробиваємий", – обурюється журналіст.

Також кияни вже неодноразово звертали увагу на те, що шалений бізнес міської влади наче знущається над людьми під час повітряної тривоги.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Евакуатор. Фото: Youtube

"Взагалі, звичайно, зізнаюся вам... про бандитизм у Києві, який очолює один дуже відомий своєю патологічною жадібністю боксер, і чия штаб-квартира розташована у КМДА та Міськраді, я вже втомився писати, до чого в правоохоронні органи зокрема. Я не знаю, що має статися, щоб Віталіка нарешті посадили. Мені здається, що якщо він займеться людожерством прямо на Хрещатику, йому все одно нічого не буде. Чому? Загадка. Але сьогоднішня ситуація в центрі з цими евакуаторами... звичайно, навіть мене вразила. Які ж ви виродки, все-таки, рідкісні", – резюмував Влад Сидоренко.

Також Знай.ua повідомляв раніше, що в Україні стало легше "евакуювати" авто на штрафмайданчик, ще й санкції підскочили до 1800 грн.