Україна готується до приходу цієї весни. Після нестійкої погоди з опадами та коливаннями температур друга половина тижня обіцяє стабілізацію клімату .

За прогнозами синоптика Ігоря Кібальчича, 22 березня, опади вже не прогнозуються, за винятком невеликого дощу ввечері на Волині. Ранковий годинник може принести туманну завісу в деяких місцевостях. Температурний режим збережеться подібним до попереднього дня: від +1 до +6°С вночі і від +7 до +12°С вдень.

Субота, 23 березня, обіцяє дощову погоду в західних та північних областях, тоді як решта країни залишатиметься відносно сухою.

Наприкінці тижня, 24 березня, дощова погода пройде у західних та північних регіонах, а у Карпатах очікується мокрий сніг та дощ. Решта областей України зберігатиме відносну сухість. Південно-західні вітри зі швидкістю 7-12 м/с пануватимуть на більшій частині території.

Березнева погода, фото: Informator

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Однак справжньою особливістю цього прогнозу є обіцянка весняного тепла, що оповиє південні, центральні та східні області країни. За словами Ігоря Кібальчича, температура повітря у південних, центральних та східних областях місцями очікується від +14 до +17°С.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Як повідомляв "Знай.uа", незвичайно тепла зима поставила весь світ навколішки: вчені попередили людей про величезну загрозу

Знай.ua писав, потужна магнітна буря досягне Землі: українців накриє на повну