У березні 2024 року на людей очікує трохи тепліша погода, ніж зазвичай. Синоптики з Українського гідрометцентру кажуть, що середня температура може піднятися до 1-7 градусів вище за нуль, що на пару градусів тепліше звичайного.

Погода в Україні буде трохи поганою: буде дощ, іноді навіть мокрий сніг, а ще може з'явитися туман. Все тому, що атмосферні фронти перетасовуються, а ще нас тисне циклон зверху.

карта погоди/ фото: з інтернету

21 березня

Дощі з мокрим снігом пройдуть на півдні та південному заході, в інших регіонах сухо. Температура вночі і вдень буде приблизно такою самою, як і в попередні дні.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

22 березня

Здебільшого буде сухо, окрім невеликого дощу увечері на Волині. Можливі тумани вночі та вранці. Вночі температура буде від +1 до +6 °C, а вдень підвищиться до +7...+12 °C.

23 березня

Вихідні принесуть дощі у західних та північних областях. Вночі температура повітря буде від +2 до +7 °С, а вдень вона підвищиться до +8...+13 °С.

24 березня

Дощова погода утримається у цих регіонах з мокрим снігом у Карпатах. В іншій країні буде сухо, з вищою температурою на півдні, у центрі та на сході. Вночі температура від +2 до +7 °C. Протягом дня вона зросте до +8...+13°C, а у південних, центральних та східних регіонах може досягти +14...+17°C.

Загалом, можна сказати, що це час для теплого светра та чаю, особливо на півдні та столиці.