Спеціально для наших читачів ми знайшли вельми цікавий рецепт, який свого часу врятував не одну роту солдатів. Буває таке, що у морозилці може залежатися шматок м'яса, і неможливо просто придумати, куди його подіти - суп начебто є, пельмені теж.
Але тут на допомогу приходить ще й шматок сала. Все це можна перетворити на справжню армійську тушонку.
Ми переконані, що цей рецепт домашньої тушонки дуже сподобається нашим читачам, про нього стало відомо завдяки запискам одного прапорщика, який не поскупився і поділився чудовим способом приготування.
Що нам потрібно для тушонки:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
- сало-500 гр.
- м'ясо-1 кг.
- лавровий лист-4 шт.
- перець духмяний-6 горошин
- перець чорний мелений - ½ ч. л.
- сіль кухонна (за смаком).
Спосіб приготування:
- м'ясо наріжте на невеликі шматочки. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
- у сухі банки викладіть лавровий лист, запашний перець і шматочки м'яса (багато м'яса не накладайте, залиште трохи місця).
- духовку розігрійте до 250 градусів і поставте туди банки. Під банками розмістіть деко з водою.
- після закипання зменшіть температуру до 150 градусів. Залиште готуватися протягом 3:00.
- сало наріжте і витопить з нього жир на сковороді. Коли тушонка буде готова, залийте вміст розтопленим жиром.
- потім закатати наші банки простерилізованими кришками. Зберігайте тушонку в прохолодному місці. Смачного!
Раніше повідомляли, смажені жаби та сіль з попелом: українцям показали улюблені страви воїнів Бандери.
Як повідомляв Знай.uа, картопляні квадратики з сиром: економна вечеря за копійки.
Знай.uа писав, млинці з "пухирцями" на Масляну: покроковий рецепт на манці і яйці.