Анна Трінчер, молода співачка і акторка, поділилася Катериною Осадчою досвідом зйомок у ролі ромки і розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею у самісінькому центрі Києва.

Дівчина знялася у третій частині “Скажене весілля”, де зіграла епізодичну роль. У традиційному одязі ромів дівчина танцює разом з іншими. Анна зізналася, що їй було цікаво і комфортно грати цю роль, що завдяки своїй зовнішності її легко “записують” до усіх національностей, хоча насправді вона має лише туркменське і єврейське коріння.

Осадча запитала, чи в дівчини є досвід спілкування з ромами. Аня розповіла про друзів-ромів, які працюють акторами, операторами і режисерами - вони талановиті і класні. Разом із тим, дівчина зіштовхнулась і з ромами, які прагнули її обікрасти. Останній раз це було влітку: “Посеред Києва у центрі я йшла і просто вихватили мої речі. Я повертаюся, вони з моїми речами стоять. У мене немає слів, тому що я не знаю, як діяти в цій ситуації. Вони просто кладуть мені мої речі і уходять. Віддають, бо там не було нічого цінного. Там не було ні телефону, ні грошей. Тільки мій купальник. І вони стоять з цими речами, з моїми плавками, ліфчиком, ніби я винна у цьому”.

Нагадаємо, що зірка "голосу" Трінчер в леопардовому міні розповіла про свою "закоханість".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Трінчер увірвалася назад на" Голос країни " і сіла в крісло наставника.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай.иа писав, що співачка Анна Трінчер станцювала з дівчатами в латексі на очах у всіх.