В Україні відбувається святкування 150-річчя Лесі Українки на державному рівні. На відкриття виставки присвяченої найвидатнішій письменниці України прийшли відомі зірки і політики. Завітала туди і Катя Осадча з програмою “Світське життя”. Однією із “жертв” її інтерв'ю став Денис Шмигаль, прем'єр-міністр України.

Катерина розпочала з доволі каверзного запитання. Вона спитала як довго Шмигаль планував залишатися у кріслі, коли його призначили на посаду, адже його попередники не затримувалися на довго. Спочатку Шмигаль дещо розізлився і запитав як довго планувала Осадча вести “Світське життя”, коли розпочинала його. Потім політик дав ширшу відповідь на її запитання. Він сказав: “Не питання в спортивній дистанції. Питання в тому, які речі ти зможеш зробити для держави. Хочеться залишити за собою якусь хорошу історію. От цього хочеться, і не питання за який час”.

Потім журналістка запитала, чи родина Шмигаля святкує свято 8 березня - міжнародний день жінок. Прем'єр-міністр відповів, що ні, проте він і на 1 березня, і на 8 дарує дружині, донькам, мамі і свекрусі квіти - його дружина любить білі тюльпани.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".