Російський виконавець Єгор Крід і раніше українська зірка Світлана Лобода вразили фанатів спільною появою на шоу "Голос. Діти".

Відповідний ролик з'явився на фан-сторінці репера в Instagram.

Відомо, що не так давно почався новий сезон російського шоу "Голос. Діти", на якому членами журі стали Баста, Єгор Крід та Світлана Лобода. Зірки російського шоу-бізнесу відбирають юних талантів до себе в команду і шокують публіку новими витівками.

Так, в одному з останніх випусків Єгор Крід і Світлана Лобода вирішили вразити фанатів спільним вибором. Під час виступу однієї конкурсантки Лобода вже визначилася з вибором і повернула своє крісло до дівчинки.

Зірка побачила, що Крід теж хоче це зробити, але попросила його не поспішати: перед цим вона залізла до нього на коліна і вони разом натиснули на кнопку. Вони радісно розвернулися обличчям до сцени, широко розкинувши руки.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто нагадати, що повернення Світлани Лободи в тренерське крісло стало шоком для всіх. Кілька років тому вона припинила зйомки в шоу після скандалу з однією з учасниць. Зірка з гордістю покинула проект і заявила, що більше на нього не повернеться. Однак, кілька років по тому співачка змінила свою думку і піддалася на вмовляння менеджерів "Голосу".

Нагадаємо, що Лобода виставила довжелезні ноги на радість чоловікам і стурбувала жінок: "навіщо попою натискали?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода показала всім, як розважається на білих простирадлах: "П'ятниця вечір".

Також Знай.uа писав, що 38-річна Лобода спокусила коханого на дивані: вигнулася, як кішка.