Український виконавець і соліст групи "Время и Стекло" Олексій Завгородній (Позитив) показав пародію на ранкові звички Насті Каменських.

Відповідний ролик співак опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Настя Каменських стала пильно стежити за своєю фігурою і здоров'ям свого тіла. До цього вона часто заманює шанувальників, публікуючи в мережі мотивуючі ролики її ранкової рутини.

Однак, не всі серйозно сприйняли прагнення співачки зробити світ кращим: співак Олексій Завгородній вирішив спародіювати дружину свого колеги Потапа, записавши кумедний відеоролик про свої ранкові звички.

Поки Настя Каменських із задоволенням чистить зуби, Позитив плюється зубною пастою; замість води Виконавець воліє вранці пити пиво, а замість масажу для обличчя просто дає собі кілька ляпасів. І на завершення: здоровий сніданок від Насті не вразив Олексія, тому він вважав за краще викурити сигаретку.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Шанувальники позитиву були в захваті від сміховинного ролика, як, втім, і сама Настя Каменських. Всі від душі посміялися, про що радісно доповіли в коментарях під відео.е

Нагадаємо, що Потап за спиною Каменських пограв в любов з Мейхер, навіть щоки не почервоніли: "вона може з чоловіком...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап не в силах допомогти, Каменських зізналася в неминучому: "слабкості немає, тільки...".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина: "подарував мені...".