Англійська та американська акторка та модель Лілі Коллінз, яка знялася у популярному комедійно драматичному серіалі "Емілі в Парижі" продемонструвала цікавий образ.

На своїй сторінці в Інстаграмі Лілі Коллінз днями виклала підбірку фотографій у новій сукні, густо розшитій блискітками, низ в якої абсолютно прозорий. У кадрі акторка позує на високій шпильці та колготах у візерунок.

"Ви приголомшлива 😍 Я вас так люблю 🥰🥰 Дякую, що надихнули мене та багатьох інших 🥺", "Так неймовірно красиво!", - висловлюють захоплення у коментарях.

Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins

Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, Лілі Коллінз є донькою англійського вокаліста Філа Коллінза та його другої дружини Джил Тевелман. Акторка народилася в Англії, а після розлучення батьків переїхала з мамою у Лос-Анджелес.

Американський комедійно драматичний телесеріал "Емілі в Парижі" розповідає про переїзд молодої американки у французьку столицю. Перший сезон серіалу, що складається з 10 серій, був представлений 2 жовтня 2020 року.

Коментарі: instagram.com/lilyjcollins

Коментарі: instagram.com/lilyjcollins

Нагадаємо, Позитив опинився в одній ванній з підопічною Потапа Мішель Андраде: "Потрібно дивитися". Позитив і Michelle Andrade здивували публіку

Як повідомляв портал "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде прикрила інтимні місця лише руками: "Копія Каменських". Мішель Андраде поділилася гарячими кадрами, але думки шанувальників розділилися

Також "Знай.ua" писав, що підопічна Потапа Андраде поділилася секретами про сім'ю в Болівії: "Друга поїздка за 10 років". Співачка з Болівії розповіла про свої стосунки з родиною