Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Якщо недавно виконавиця цікавилася у публіки, втомлювався чи хто-небудь з фанатів від спорту. Бо у неї на самому початку теж таке було, Насті було важко привчити себе просипати вранці. А зараз Каменських нагадала про минулий шостий випуск проекту"Маска".

"Вчорашній випуск шоу @maskaukrainetv був особливо емоційним і захоплюючим! 😍 🎭Згодні? Було непросто відгадати, хто ж ховається під маскою Лева - підказки інтригували і заплутували нас з вами ще більше, але ми зробили це! 🦁 Як думаєте, яких двох героїв ми розкриємо в наступному випуску?", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram

Також співачка згадала несподіване нововведення, яке відбудеться в наступному випуску шоу - розкриють відразу двох героїв. "Ну вже красуня", "У Насті таке кльове жовте плаття, шкода, що таке можна надіти тільки на зйомку. Все-таки гарний одяг піднімає настрій і радує око❤️", "Ніжна і красива❤️", - написали користувачі в коментарях, згадуючи зовнішній вигляд Каменських. Вона постала в жовтій сукні з пишними виділеннями в районі грудей і рук.

Нагадаємо, Потап не в силах допомогти, Каменських зізналася в неминучому: "Слабкості немає, тільки..."

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина: "Подарував мені..."

Знай.ua писав, Настя Каменських з білявим малятком показали, що встигають за 30 секунд: "Коли будуть діти"