У суботу, 27 лютого, відбулася прем'єра шостого випуску шоу "Маска". Шість загадкових учасників, серед яких Лев, Буряк, Бабка, Носоріг, Мольфар і Циклоп, презентували свої номери. Під кінець випуску стало відомо, хто ховався в костюмі Лева.

Зірковий детектив Андрій Данилко навіть поставив на кін свою квартиру в центрі Києва і пообіцяв з'їсти кепку і станцювати голяка в шоу, якщо це виявиться не Олександр Пономарьов. Пізніше стало відомо, що Пономарьова навіть шантажували.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

"Чим шантажували Пономарьова - BACKSHOW. Учасник шоу маска співак Олександр Пономарьов @ponomaryovoleksandr (Лев) зізнався, що його шантажували. Як і навіщо? Дивіться в BACKSHOW з містером маскою!", - повідомляють автори публікації.

Олександр Пономарьов на шоу "Маска", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Лев продемонстрував сильний вокал під час виконання пісні The Final Countdown рок-гурту Europe, чим остаточно переконав Андрія Данилка і DZIDZIO в тому, що це ніхто інший, як Пономарьов. Приєднався до колег і Олег Винник. Співак пообіцяв, що у випадку, якщо це не Пономарьов, він станцює у фонтані під квартирою Данилка. Але все ж під маскою Льва опинився Олександр Пономарьов.

"Що я тільки не робив, коли співав ці пісні! Вже як тільки не міняв голос, а ви все одно дізналися. У мене вже навіть мрія з'явилася - я думав, ви мене трохи потримайте в шоу, а ще хотів побачити цей танець у виконанні Данилка! Андрій, уяви, якби це був не я! І ти, Олег, уяви! Як же мені хотілося, щоб це був не я", - зазначив Виконавець.

Раніше повідомляли, милий циклоп з "попою як у Кім" на "Масці" розбурхав фантазії українців: Андраде або Дорофєєва?

Як повідомляв Знай.uа, підкорювач "вовчиць" Винник змусив прихильниць прилипнути до екрану: "Ти дивишся?".

Знай.uа писав, шоу "Маска" змусило Олю Полякову роздягнутися, 6 випуск обіцяє бути спекотним: "Смішно, однозначно".