Популярна українська телеведуча Людмила Барбір, зірка телеканалу "1+1", на честь ювілею Лесі Українки зачитувала в ефірі "Сніданку" один з її віршів.

Жінка не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 82 тисячі осіб. Однак зараз вона поділилася досить цікавими і рідкісними кадрами-Людмила Барбір відобразила допрем'єрний показ "Ліпсінк батла", прем'єра якого відбудеться шостого березня 2021 року.

Людмила Барбір, фото: Facebook

Вона показала виступ Макса Барських, за образом якого ховається відома українська телеведуча, громадський діяч і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна.

"Таз, таз, вставити жіночий зад в чоловічий таз, вибачте, як би це не звучало. Це дуже складно. Я як би, ну не... у тебе жопа, ой, вибачте. У тебе Дупа чоловіча, а жіноча, жіноча, воно, розумієш, не повинно... У мене довгий час така виходила історія. Народна, але неначе цигани приїхали. Я ось так ходила вдома. "Маша, зроби мені каву", - і я така... Це настільки фан, насправді хотілося б, щоб ми зараз були закулісами. Тому що, там така кількість зірок. Всі переробляються, перевтілюються, хвилюються. Кожен в кутку щось репетирує, це нагадує...", - розповіла Єфросиніна після виступу.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, гарячі вбрання Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте

Як повідомляв "Знай.ua", Фредді Мерк'юрі від Зіброва: вусатий "король" української естради приміряв корону легенди Queen

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на зірку 90-х заради Ігоря Ласточкіна